Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

10 Ocak 2016 Pazar

Giresunspor : 0 - Fenerbahçe : 2 ( Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 3.hafta maçı ) FENERBAHÇE, KAYIPSIZ !!



Fenerbahçe, lige verilen aranın ardından çıktığı ilk maçta, ilk yarının son bölümünde kazandığı ivme ile birlikte rakiplerine pozisyon vermeme alışkanlığını sürdürdü bu akşam da Giresunspor karşısında.

Sağbekte uzun bir aradan sonra Şener Özbayraklı ile oynayan Vitor Pereira, orta alanda da Diego Ribas'ın yerine yine Ozan Tufan'a görev verdi.

Defans hattında ise, ligde oynanacak Eskişehirspor deplasmanında cezalı olmasından dolayı oynamayacak olan Bruno Alves'in yerine, o maçta görev vermeyi düşündüğü Abdoulaye Ba'yı sahaya sürmüştü.

Ancak Abdoulaye Ba, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Orta alanda Josef De Souza, maçın ilk yarısında diri, ikinci yarıda ise sarı kartının da olması nedeniyle pozisyonlara uzaktı.

Mehmet Topal ise, yine aynı şekilde her mücadelenin içerisine kazanmak için giren ve genelde de kazanan bir oyun ortaya koydu.

Lazar Markoviç, kalabalık savunma arasına sıkışıp kalırken maç genelinde vasatı aşamadı.

Ozan Tufan ise, son paslarda yine savruk, yine kendisinden beklenmeyecek derecede kötüydü.

Ozan Tufan, ısrarla kendisine verilen şansları hep kötü değerlendiriyor.

Umarız, uzun lig serüveninde kendisine fazlasıyla ihtiyaç duyulacak Ozan Tufan, bir an önce toparlar ve kendisine gelir.

Lazar Markoviç'in oyundan çıkıp yerine Volkan Şen'in girmesinden sonra Fenerbahçe, genelde oyunu rakip yarı alanda tuttu ve tehlikeli pozisyonları da yakaladı.

Maç geneline baktığımız zaman Giresunspor'a pozisyon vermeden oynayan Fenerbahçe, kupada 3.maçlar sonunda kayıpsız şekilde yoluna devam etti.

Şimdi Çarşamba günü 4.maçlar oynanacak ve haftasonu ise ligin ikinci yarısı başlayacak.

Umarız Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında kadro yapısına uygun bir şekilde ivmeyi yakalar ve seri galibiyetlerine devam eder.

Darısı, ligin ikinci yarısına..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder