Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

16 Aralık 2014 Salı

Bayburt Grup İl Özel İdare ve Gençlik Spor : 1 - Fenerbahçe : 3 ( Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2.hafta maçı ) TECRÜBE KAZANDI !!


Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası grup 2.maçında deplasmanda Bayburt Grup İl Özel İdare'yi 3-1 mağlup ederken zaman zaman kalesinde de pozisyonlar verdi.

Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan, as futbolcularını İstanbul'da bırakan, maç içerisinde ise oyuncu değişikliklerini genç futbolculardan yana kullanan İsmail Kartal, olası bir kazaya kurban gitmemek için de temkinliydi.

Webo'nun maçın başında attığı golden sonra pek fazla pozisyon üretemeyen, rakip saha şartlarına göre orta alanda direnç göstermeye çalışan Fenerbahçe, Bayburtlu gençlerin atakları karşısında zaman zaman da zorlandı.

Hatta bu ataklardan birisinde ise, eski hakemlerden Talat Tokat'ın torunu, Metin Tokat'ın oğlu Serkan Tokat'ın "tokatıyla" da sendeledi.

Serkan Tokat, Süper Lig'e koşar adım geldiğini Fenerbahçe maçında gösterdi.

Mübarekler olsun..

Süper Lig, çok çok süper bir hakem bekliyor (!!)

Eyyamın kralı nasıl yapılırmış gösteren, Fenerbahçeli futbolculara tekmeyi mübah sayan, Uygar Mert Zeybek'in daha 3.dakikada yaptığı faule sarı kart çıkartan ancak rakip futbolculara karşı son derece tolere davranan, mesela rakip takım stoperi Coşkun'un attığı bütün tekmeleri oyun kuralları içerisinde gören, uydurma iki penaltı üreten Serkan Tokat, bugünkü performansıyla yeni MHK'ya çok önemli bir sinyal çaktı:

"Ben de varım" diye..

Zira maç oynanırken MHK Başkanı Zekeriya Alp, eskidi..

Hal böyle olunca Fenerbahçe maçı ikinci yarıda rolantiye aldı, hakemi savuşturmanın yollarını bol pas yaparak araştırdı..

Maçı da kazandı..

Doğunun bu şirin ilinde de hoş bir seda bıraktı..

Böylesine bir sahada ve korkusuz toplara giren rakip karşısında sakatlık olmaması ise en büyük teselli..

Gerisi idare eder..

BAYBURT 1-3 FENERBAHÇE

Stat: Genç Osman

Hakem: Serkan Tokat

Bayburt İl Özel İdare Selçuk, Erçin, Süleyman, Coşkun, Yunus Emre, Ahmet Kaan, Gökhan, Hüseyin Emre, Orçun, Kazım, İbrahim

Fenerbahçe: Mert, Savaş, Egemen, Kadlec, Hasan Ali, Selçuk, Uygar, Mehmet Topuz, Diego, Alper, Webo

Goller: Dk 45 Kazım (Bayburt Grup İl Özel İdare) Dk. 2 ve 34 Webo Dk. 65 Mehmet Topuz (Fenerbahçe)

Sarı Kart: Dk. 3 Uygar, Dk. 11 Selçuk Şahin, Dk.30 Hasan Ali, Dk. 55 Diego

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder