Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

17 Ağustos 2014 Pazar

Fenerbahçe : 2 - Olympiakos : 1 ( Sezon öncesi hazırlık maçı )


Fenerbahçe, sezon öncesi yeni hocasıyla Şükrü Saraçoğlu'na çıktı.

İsmail Kartal hakkındaki ön yargıların çok daha yeni olduğu, mırınların-kırınların fazla olduğu bir ortamda İsmail Kartal, maç sonu sergilediği duruş ve mesajla bu art-niyetli ama kendilerini feraset sahibi sanan ukala kesime de gereken cevabı verdi.

Geçen yıl oynadığı sistemden ödün vermeyeceğini belirten İsmail Kartal, oyuncularına da güvendiğini ve bu güven nedeniyle yola koyulduğunun da altını çizdi.

Şimdi Fenerbahçe taraftarına düşen, "Fenerbahçe'nin ulviyetini ayaklar altına alan" kişilerin varlığını bir an önce unutmak ve takıma destek olmaktır.

Önümüzde Roma maçı var.

Sonrasında da Süper Kupa finali.

Darısı bu iki maça..

Özellikle de 25 Ağustos'a..

***

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçında, Volkan Demirel, Caner Erkin, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Raul Meireles, Moussa Sow, Dirk Kuyt ve Emmanuel Emenike’den oluşan kadrosuyla, Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Yunanistan Ligi şampiyonu Olympiakos’u 2-1 mağlup ederken, gollerini Caner Erkin (Dk.35) ve Emre Belözoğlu (Dk.81) Olympiakos’un golünü ise Holebas (Dk.90+3) attı. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü olarak ilk maçına çıkan İsmail Kartal, ilk galibiyetini aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder