Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

12 Mayıs 2023 Cuma

Eczacıbaşı Dynavit : 2 - Fenerbahçe OPET : 3 ( misli.com Sultanlar Voleybol Ligi Play-Off Final Serisi 3.maçı ) FENERBAHÇE OPET, SULTANLAR VOLEYBOL LİGİ ŞAMPİYONU OLDU

 


Fenerbahçe OPET Kadın Voleybol Takımı, misli.com Sultanlar Voleybol Ligi Play-Off Final Serisi 3.maçında, Carneiro, Eda Erdem Dündar, De Souza, Vargas, Aslı Kalaç, Fedorovtseva (Gizem Örge, Lazareva, Meliha Diken, Buse Ünal, Cansu Çetin) den oluşan kadrosuyla, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-2 mağlup ederek, seride 3-0 öne geçti ve 6 yıl aradan sonra Süper Lig şampiyonu oldu.

Sezona Spor Toto Şampiyonlar Kupası ile başlayan, CEV Şampiyonlar Ligi’nde yarı final, Kupa Voley’de final oynayan Fenerbahçe OPET Kadın Voleybol Takımı,  sezonu da Misli.com Sultanlar Ligi şampiyonluğuyla noktaladı.

Şampiyonluk seremonisine “Cumhuriyetin Feneri Şampiyon” tişörtleriyle çıkan oyunculara madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti. Şampiyonluk kupasını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Misli.com Genel Müdürü Zafer Reisoğlu verdi. Kaptan Eda, kupayı almak üzere Ana Cristina De Souza’yı çağırdı.

En iyiler ödüllerini aldı

En değerli ve en iyi pasör çaprazı ödülü Melissa Vargas'a verilirken, en iyi libero ödülünü Gizem Örge, en iyi pasör ödülünü Macris Carneiro, en iyi orta oyuncu ödülünü Eda Erdem Dündar, en iyi smaçör ödülünü Arina Fedorovtseva aldı.

Maçı, Başkan Ali Y. Koç, Genel Sekreter Burak Ç. Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Simla Türker Bayazıt, Mehmet Dereli, Fethi Pekin, M. Kemal Danabaş ve İlker Dinçay izledi.

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Ozan Çağı Sarıkaya, Tuncay Sevim

Eczacıbaşı Dynavit: Boskovic, Hande Baladın, Voronkova, Ognjenovic, Jack-Kısal, Beyza Arıcı (Simge Aköz, Saliha Şahin, Elif Şahin, Yaprak Erkek, Samanta, Yasemin Güveli)

Fenerbahçe Opet: Carneiro, Eda Erdem Dündar, De Souza, Vargas, Aslı Kalaç, Fedorovtseva (Gizem Örge, Lazareva, Meliha Diken, Buse Ünal, Cansu Çetin)

Setler: 26-28, 25-21, 21-25, 26-24, 15-8

Süre: 141 dakika (35, 28, 27, 34, 17)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder