Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

20 Ağustos 2019 Salı

Fenerbahçe : 5 - Gazişehir Gaziantep : 0 ( Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu 1.hafta maçı )




Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu 1.hafta maçında, Altay Bayındır, Mauricio İsla, Nabil Dirar, Matheus Jorgensen Zanka, Jailson, Ozan Tufan, Emre Belözoğlu (Tolga Ciğerci Dk.72) Victor Moses (Ferdi Kadıoğlu Dk.74) Garry Rodrigues (Deniz Türüç Dk.70) Max Kruse ve Vedat Muriqi’den oluşan kadrosuyla, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde, Gazişehir Gaziantep’i 5-0 mağlup ederken gollerini Victor Moses (Dk.6 pen.) Vedat Muriqi (Dk.17) Emre Belözoğlu (Dk.24 pen.) Nabil Dirar (Dk.74) ve Ferdi Kadıoğlu (Dk.88) attı. Victor Moses, 13.dakikada bir penaltı vuruşundan da faydalanamadı.

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı’nın yeni transferlerinden Emre Belözoğlu, 4 yıl aradan sonra Fenerbahçe formasıyla ligde tekrar gol atarken, geçen sezon başında transfer olan Ferdi Kadıoğlu da Fenerbahçe formasıyla ligdeki ilk golünü attı.

Diğer yeni transferler Altay Bayındır, Matheus Jorgensen Zanka, Garry Rodrigues, Deniz Türüç, Max Kruse ve Vedat Muriqi de Fenerbahçe formasıyla ligde ilk maçlarına çıktılar.

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, ligin 1.haftasını 3 puan ve averajla (122 hafta sonra) lider olarak tamamladı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder