Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

3 Aralık 2017 Pazar

Fenerbahçe : 4 - Kasımpaşa : 2 ( Spor Toto Süper Lig 14.hafta maçı )



Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig 14.hafta maçında, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı (Dk. 85 Mauricio Isla), Martin Skrtel, Roman Petroviç Neustaedter, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef De Souza, Giuliano Victor De Paula (Dk. 90+2 Oğuz Kağan Güçtekin), Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe (Dk. 67 Mathieu Valbuena), Alper Potuk’tan oluşan kadrosuyla, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde Kasımpaşa’yı 4-2 mağlup ederken gollerini Roman Petroviç Naustadter (Dk.26) Giulinao Victor De Paula (Dk.48 ve 62) ile Mathieu Valbuena (Dk.81) Kasımpaşa’nın gollerini ise Mensah (Dk.45+1) ile Munillo (Dk.82) attı. 

Fenerbahçe altyapısından yetişen  Oğuz Kağan Güçtekin, Fenerbahçe formasını ilk defa lig maçında giydi. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, bu sezon ilk defa 3 maç arka arkaya kazanırken,  ligin 14.haftasını liderin 4 puan gerisinde 26 puan ve averajla 3.sırada tamamladı.

Stat: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

Hakemler: Ümit Öztürk, Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı (Dk. 85 Isla), Skrtel, Neustaedter, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Giuliano (Dk. 90+2 Oğuz Kağan Güçtekin), Dirar, Chahechouhe (Dk. 67 Valbuena), Alper Potuk

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Omeruo, Ben Youssef, Veigneau, Pavelka, Veysel Sarı (Dk. 72 Neumayr), Mensah, Eduok (Dk. 66 Etoundi), Trezeguet, Murillo

Goller: Dk. 26 Neustaedter, Dk. 48 ve 62 Giuliano, Dk. 81 Valbuena (Fenerbahçe), Dk. 45+1 Mensah, Dk. 82 Murillo (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 44 Şener Özbayraklı, Dk. 45 Volkan Demirel, Dk. 53 Skrtel (Fenerbahçe), Dk. 55 Mensah (Kasımpaşa)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder