Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

6 Ağustos 2017 Pazar

Fenerbahçe : 1 - Sturm Graz : 1 ( UEFA Avrupa Ligi 3.Öneleme Turu rövanş maçı )



Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi 3.Öneleme Turu rövanş maçında, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Roman Petroviç Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Nabil Dirar, Ozan Tufan (Dk. 82 Mehmet Topal), Josef De Souza, Mathieu Valbuena (Dk. 90+4 Mauricio Isla), Alper Potuk, Ahmethan Köse (Dk. 62 Robin Van Persie) den oluşan kadrosuyla, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde, Avusturya’nın Sturm Graz takımıyla 1-1 berabere kalırken golünü Nabil Dirar (Dk.32) Sturm Graz’ın golünü ise Huspek (Dk.65) attı. İlk maçta da rakibini deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi’nde Play-Off turuna yükseldi. Fenerbahçe’ye sezon başında Fransa’nın Monaco takımından transfer olan Nabil Dirar, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yanı sıra çok sayıda protokol üyesi de karşılaşmayı izledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, karşılaşmanın ardından soyunma odasına gelerek, teknik heyet ve futbolcularımızı tek tek tebrik etti.

STAT: Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

HAKEMLER: Robert Madley, Constantine Hatzidakis, Marc Perry (İngiltere)

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Dirar, Ozan Tufan (Dk. 82 Mehmet Topal), De Souza, Valbuena (Dk. 90+4 Isla), Alper Potuk, Ahmethan Köse (Dk. 62 Van Persie)

STURM GRAZ: Siebenhandl, Koch, Maresic, Lykogiannis, Potzmann, Zulj, Jeggo (Dk. 82 Schmid), Huspek, Hierlander, Röcher (Dk. 46 Zulechner), Alar (Dk. 63 Schubert)

GOLLER: Dk. 32 Dirar (Fenerbahçe), Dk. 66 Huspek (Sturm Graz)

SARI KARTLAR: Dk. 23 Jeggo, Dk. 75 Maresic (Sturm Graz), Dk. 66 Neustaedter, Dk. 85 Alper Potuk (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder