Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

18 Mayıs 2017 Perşembe

Fenerbahçe : 2 - Medipol Başakşehir : 2 ( Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçı )



Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında, Volkan Demirel, Şener Özbayraklı (Dk. 104 Roman Petroviç Neustaedter), Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Alper Potuk (Dk. 61 Ozan Tufan), Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin Van Persie (Dk. 90 Volkan Şen) den oluşan kadrosuyla, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kalırken, gollerini Moussa Sow (Dk.71) ile Ozan Tufan (Dk.88) Medipol Başakşehir’in gollerini ise Emre Belözoğlu (Dk.41) ile Samuel Holmen (Dk.86) attı. İlk maçta da deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, seri penaltı atışları sonucu Medipol Başakşehir’e 10-9 mağlup olarak kupadan elenirken penaltı gollerini Moussa Sow (2) Simon Kjaer (2) Jeremain Lens, Volkan Şen, Roman Petroviç Naustadter, Josef De Souza ve  Hasan Ali Kaldırım attı. Fenerbahçe’den Martin Sktrel, Mehmet Topal, Volkan Demirel ve Josef De Souza penaltı atışlarını gole çeviremezken Medipol Başakşehir’in penaltılarını Emre Belözoğlu (2) Adebayor (2) Epureaunu, Samuel Holmen (2) Mustafa Pektemek, Cengiz Ünder ve Attamah gole çevirirken Edin Visca, Volkan Babacan ve Napoleaoni penaltı atışlarından faydalanamadı.

 Stat: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı (Dk. 104 Neustaedter), Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Alper Potuk (Dk. 61 Ozan Tufan), Lens, Sow, Van Persie (Dk. 90 Volkan Şen)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar (Dk. 79 Napoleoni), Bekir İrtegün, Epureanu, Alparslan Erdem (Dk. 79 Holmen), Attamah, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro (Dk. 74 Mustafa Pektemek), Cengiz Ünder, Adebayor

Goller: Dk. 42 Emre Belözoğlu, Dk. 86 Holmen (Medipol Başakşehir), Dk. 71 Sow, Dk. 87 Ozan Tufan (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 30 Uğur Uçar, Dk. 46 Bekir İrtegün, Dk. 73 Mossoro, Dk. 94 Mustafa Pektemek, Dk. 97 Visca, Dk. 120 Epureanu (Medipol Başakşehir), Dk. 49 Alper Potuk, Dk. 75 Skrtel, Dk. 81 Van Persie (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder