Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

14 Mayıs 2017 Pazar

Fenerbahçe : 0 - Antalyaspor : 1 ( Spor Toto Süper Lig 31.hafta maçı ) FENERBAHÇE'DE TATİL SEZONU AÇILDI !!



Geçen hafta Vodafone Arena’da son dakika golüyle beraberliği yakalayan Fenerbahçe, bu hafta kendi sahasında Antalyaspor’a mağlup olurken belki de sezonun en kötü futbolunu oynadı.

Defansında Şener, Sktrel, orta sahasında Josef De Souza, forvetinde ise Robin Van Persie’den yoksun şekilde sahaya çıkan Fenerbahçe, ilk yarı boyunca cılız ataklar geliştirirken özellikle sağbek mevkisinde oynayan Ozan Tufan’ın hataları neticesinde bolca atak yedi.

İkinci yarı başında ise, Fenerbahçe atağında topu kaptıran Alper Potuk’un ve gerisine adam kaçıran Ozan Tufan’ın ortaklaşa yapımı bir gol yerken, farkın açılmasını ise Volkan Demirel engelledi.

Koca maç boyunca sadece Alper Potuk’un şutunu kaleci Ferhat ayaklarıyla çıkartırken maçın son bölümlerinde ise Volkan Şen’in uzaklardan attığı şut haricinde Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak başka bir pozisyonu yoktu.

Forvetinde Emenike gibi Türkiye’ye gelen belki de en gamsız oyuncuyu oynatan Fenerbahçe’nin, ileride top tutamamayışı neticesinde hemen her atak Fenerbahçe kalesinde tehlikeli oluyor.

Orta sahada Salih-Alper ikilisi ise gençliklerinin aksine adeta birer veteran gibi dolaşıyorlar sahada.

Maç sonu Dirk Advocaat’ın “bu takımda önümüzdeki sezonu haketmeyen çok oyuncu var” tarzındaki açıklamaları ise, bir başka acı reçete olarak duruyor önümüzde.

Zira UEFA anlaşması gereği 1 yıl daha Fenerbahçe, yüksek bonservis ödeyerek oyuncu transfer edemeyecek.

Ya eldeki oyuncular yüksek bonservislerle satılacak ve transfere kaynak bulunacak,  veya yine kiralama yöntemi ile oyuncu aranacak yaz boyunca.

Kısacası Fenerbahçe’ye yeni gelecek teknik adam kim olursa olsun, aşağı tükürse sakal, yukarı türürse bıyık..

Allah, Fenerbahçelilere büyük sabırlar versin şimdiden..

Kimse zannetmesin ki önümüzdeki sezon Fenerbahçe gümbür gümbür gelecek..

En başta mali tablo buna engel..

Fenerbahçe: 0 - Antalyaspor: 1

Stat:
 Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi
Hakemler: Mete Kalkavan, Esat Sancaktar, Süleyman Özay

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Ozan Tufan, Kjaer, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Alper Potuk, Salih Uçan (Dk. 66 Stoch), Lens (Dk. 68 Volkan Şen), Sow, Emenike

Antalyaspor: Ferhat Kaplan, Celustka, Salih Dursun, Diego, Motta, Sandro, Charles (Dk. 90+3 Chico), Deniz Kadah, Mbilla (Dk. 79 Danilo), El Kabir (Dk. 75 Sakıb Aytaç), Eto'o

Gol: Dk. 47 Deniz Kadah (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 5 Neustaedter, Dk. 41 Alper Potuk, Dk. 66 Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Dk. 23 El Kabir, Dk. 26 Mbilla, Dk. 40 Celustka, Dk. 57 Deniz Kadah, Dk. 90+5 Chico (Antalyaspor)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder