Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

1 Nisan 2017 Cumartesi

Kardemir Karabükspor : 0 - Fenerbahçe : 1 ( Spor Toto Süper Lig 27.hafta maçı ) FABİANO TUTTU, PERSİE ATTI !!



Lige verilen aranın dönüşünde Karabükspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, vasat bir futbol ortaya koyarken kalecisi Fabiano’nun müthiş kurtarışları ve orta alanda Alper Potuk ile forvet hattında yine Lens’in güzel oyunu sayesinde galip geldi.

Ligin artık son haftalarına girilirken ve Teknik Direktörünün sezon sonu ayrılacağını kesin olarak açıkladığı bir ortamda, futbolculardan aslında, özellikle de ligde başka bir oyun beklemek, biraz da iyimserlik olur.

Hele ki sezonun kalan bölümünde mücadele ruhundan yoksun, oyun skoru ne olursa olsun vurdumduymaz ve umursamaz bir tavır içerisine giren futbolcular, bu akşam da aslında benzer bir tablo ortaya koydular.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi kaleci Fabiano, önce Ceyhun, sonra da Serdar’ın gollük kafa şutlarını müthiş reflekslerle bertaraf ederken, 16 haftadır gol atamayan Robin Van Persie’nin, biraz da şansa önüne gelen topa yaptığı plase ile de galip geldiler.

Bundan sonraki hedef kesinlikle “Banka Kupası.”

Bunu futbolcular da biliyor.

Çarşamba günü Kayserispor ile rövanş var.

Asıl önemlisi, bir sonraki turda oynayacakları rakip.

Kupayı gerçekten isteyip istemediklerini yarı finalde göreceğiz.

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Bülent Yıldırım, Tarık Ongun, Kemal Yılmaz

Kardemir Karabükspor: Ahmet Şahin, Papp, Dany, Barış Başdaş, Latovlevici (Dk. 38 Poko), Skulason, Ceyhun Gülselam (Dk. 86 Yatabare), Bliznichenko, Tanase (Dk. 46 Serdar Deliktaş), Lazarevic, Seleznov

Fenerbahçe: Fabiano, Van der Wiel, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Mehmet Topal, Lens (Dk. 90+2 Ozan Tufan), Alper, Chahechouhe (Dk. 68 Volkan Şen) (Dk. 78 Sow), Van Persie

Gol: Dk. 84 Van Persie (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 16 Van der Wiel, Dk. 41 Kjaer, Dk. 85 Skrtel (Fenerbahçe), Dk. 39 Papp, Dk. 48 Seleznov (Kardemir Karabükspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder