Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

9 Nisan 2017 Pazar

Fenerbahçe : 3 - Akhisar Belediyespor : 1 ( Spor Toto Süper Lig 27.hafta maçı ) TRİBÜNLER BOŞ, FENERBAHÇE HOŞ !!



Geçen hafta Kardemir Karabükspor’u vasat bir futbolla deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu akşam da Akhisar Belediyespor karşısında boş tribünler önünde 3-1 galip gelirken, yine başrolde Jeremain Lens vardı.

Fenerbahçe’nin 12 sezon sonra ilk defa bir maçı oyuncu değiştirmeden tamamlaması da bir başka özelliğiydi maçın.

Maça istekli başlamasına karşın ileride çoğalamaması nedeniyle bir türlü aradığı net fırsatları yakalayamayan, daha çok duran top ve karambollerden gol arayan Fenerbahçe, zaman zaman kalesinde de tehlikeli kontrataklar yaşadı.

Kaleci Volkan Demirel, uzun bir aradan sonra ilk defa 11 deydi.

Defansta ise, Van der Wiel değişikliği vardı Advocaat’ın.

Geriye kalan oyuncular ise, Kardemir Karabükspor karşısında 11 de başlayan oyunculardı.
Jeremain Lens’in devre biterken kullandığı kornerde ters vuruşla kendi kalesine golü atan Lopes’in de katkısıyla Fenerbahçe öne geçti.

İkinci yarının hemen başında ise Akhisar Belediyespor beraberlik için ataklarını sıklaştırdı ve aradığı golü de Kjaer’in kaptırdığı topla oluşan penaltı sonrası buldu.

Beraberlik golünün hemen ardından, geçen hafta Karabük’te Robin Van Persie’nin attığı golün bir benzerini, bu defa Robin Van Persie’nin uzaklardan gönderdiği şutla topu önünde bulan Josef De Souza’nın ayağından attı ve yeniden öne geçti.

Jeremain Lens’in maçın uzatma bölümünde attığı golle de maçı 3-1 kazanırken, önümüzdeki hafta Türk Telekom Arena’da oynayacağı derbi maçı öncesi, en azından moral kazandı.


Önümüzdeki hafta  oynayacağı maç, öncelikle lig 3.cülüğü, oluşacak skora göre de lig 2.ciliğini kovalamak, artık Fenerbahçe’nin yeni hedefi.

Fenerbahçe: 3 - Akhisar Belediyespor: 1

Stat: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi
Hakemler: Halil Umut Meler, Ekrem Kan, Serkan Olguncan

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Lens, Alper Potuk, Chahechouhe, Van Persie

Akhisar Belediyespor: Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Kadir Keleş, Custodio, Ömer Bayram, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Olcan Adın, Vaz Te

Goller: Dk. 44 Miguel Lopes (Kendi kalesine), Dk. 60 Josef de Souza, Dk. 90+3 Lens (Fenerbahçe), Dk. 50 Vaz Te (Penaltıdan) (Akhisar Belediyespor)  

Sarı kart: Dk. 40 Van Persie (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder