Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

8 Eylül 2015 Salı

Vatana ihanet, Hakk'a ihanettir !!



https://www.youtube.com/watch?v=ZzAkEmTqcUQ

Bu vatan bizim..

Bu vatan, bu toprakların "vatan" olması için toprağa kanını döken, hemen her ailenin 100 yıl öncesinde mutlaka ama mutlaka bir şehidi bulunan, dedelerini bu yolda feda eden, babalarını bu uğurda toprağa veren, evlatlarını bu uğurda yetim bırakan kahraman ceddimizin bizlere emaneti.

Bunda hemfikiriz..

Cumhurbaşkanı'nın deyimiyle "çözüm sürecinde sığınak yapmışlar" itirafına konu olan son yıllarda, "akil adamların" akılsızlıklarına, gaflet, hatta ihanetlerine göz yumarak, aldanarak, hata yapan mevcut siyasi iktidarın, maalesef ki doğru analiz yapamayarak iyice büyüttüğü bu şerefsizler, yine maalesef ki bugün ülkenin dibine adeta "mayın" döşemiş durumdalar.

4-5 ay öncesine kadar dağda askere, polise kurşun sıkan "vatansızları" bugün TBMM'de yine maalesef ki bu ülkenin polisi koruyor.

Büründükleri milletvekili zırhı çerçevesinde "Kandil'den inen keleşli kalleşler" bugünlerde leşlerinin tabutlarına omuz vermekle meşguller.

Buraya kadar bilindik şeyler.

Asıl önemli olan, yukarıdaki videoda yeralan feryatlar. (Linkten izleyebilirsiniz.)

https://www.youtube.com/watch?v=ZzAkEmTqcUQ

Hepimiz evlat sahibiyiz, hepimizin sorumlulukları olan insanlar var çevremizde, ailemizde.

Böylesine sabiyi, babasının resmi üzerine kapaklandırarak gözyaşlarına boğan bu şerefsizler, bugün ortalarda "halkların hakkı" diye kendilerine paye biçmekteler.

Asıl kan dondurucu durum ise, birçoklarımızın tahayyül bile edemeyeceği kesim ve zümrelerin, cemaat ve grupların, kişi ve oluşumların, birey ve birimlerin, bazı "Sakallı Hüsnülerin" de bu kan emici vampirlere dolaylı yoldan destek vermeleridir.

Son zamanlarda çevremizde sıklıkla bu kişilere tanık olmaktayız maalesef ki.

Kendilerine yapılan veya yapıldığını iddia ettikleri haksızlıklara karşı siz nasıl oluyor da, eli kanlı terör örgütünü masum görüyorsunuz?

Nasıl oluyor da onların işledikleri cinayetleri, söndürdükleri ocakları, geride bıraktıkları ve ekmek almaktan aciz çocuklarını, çocuğuna sarılarak arşı titreten anneleri, eşleri, nişanlıları, yıkılan yuvaları görmezden geliyorsunuz?

Nasıl oluyor da, bizzat oy vererek büyüttüğünüz bu kesimin siyasi savunuculuğunu, kendi dost meclislerinizde yüksek sesle haykırıyorsunuz?

Siyasi iktidarı sevmeyebilirsiniz, Cumhurbaşkanına karşı olabilirsiniz, düşünceleri size ters gelebilir.
Ancak bunların hiçbirisi, "devlete ihanet eden" bu suç şebekesini "hak arayan özgürlükçüler" olarak lanse etmenizi meşrulaştırmaz.

Diğer yandan, küçük siyasi hedefleri uğruna şehit kanından medet uman, altındaki koltuğun derisinden "gerisini kollayamaz" hale gelen, hırs ve ihtirasları uğruna bu ülkede kan dökülmesine dolaylı yollardan bile olsa rıza gösteren, gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içerisinde olan grupların da varolduğunu biliyoruz maalesef..

Ez cümle;

Her kim ki, kişisel ikbal ve yarınları için, masum halkların üzerinden siyaset yapıyorsa;

Her kim ki, bulunduğu dergah, cemiyet ve cemaatlerin takıştığı noktaları, "düşmanımın düşmanı, dostumdur" yahudi felsefesiyle, kökü dışarıda, tefrikası içeride şekilde bu ülkeye kan gelmesine razı gösteriyorsa;

Her kim ki, bu uğurda çaba sarfediyor, diliyle destek oluyor, eliyle bu hainlere yardımda bulunuyor, onların kan şebekesine yardım ve yaltakçılık yapıyor, bu konuda ekranlarında gerdan kırıyorsa;

Her kim ki, "ülke karışsın da biz de uzun adamdan böylelikle intikam alalım" diye düşünerek ihtiras gemisinin içerisinde ihanet denizine yelken açıyor ve "okyanus aşarak" karşı kıyıda demirliyorsa;

Her kim ki; şehitler üzerinden bu ülkede siyaset yapıyorsa, akan kanı durduracakları yerde onlardan nemalanıyorsa, acılarını kendilerine kalkan yaparak vahşi yüzlerini bu milletten gizliyorsa, "sendenim" derken aslında fildişi kulelerden bu ülkenin sorunlarına çözüm arıyor gözüküyorsa;

.....

Boşlukları siz doldurun..

Allah, bütününü şu masum yavrunun gözyaşlarında boğsun..

"Kahhar" ismi şerifi hürmetine kahru perişan etsin.

Çevirdikleri fırıldaklıkları, dolapları, oyunları kendi başlarına dolasın..

Dertlerinden, bu milletle uğraşmaya fırsat bulamasınlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder