Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

30 Mart 2015 Pazartesi

"10" un vedası !! Alex De Souza, jübilesini yaptı !!



Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı eski futbolcularından, Brezilyalı Alex De Souza, aktif futbolculuk kariyerini noktaladı.

Jübile maçına 1999 yılında Libertadores Kupası’nı kazandığı Palmeiras kadrosundaki arkadaşlarıyla beraber çıkan Alex, kariyerinde birlikte oynadığı arkadaşlarından oluşan takıma karşı mücadele etti.
Allianz Park'ta oynanan maç Palmeiras 1999 Takımı'nın 5- 3 üstünlüğü ile sonuçlandı. Alex jübile maçında 2 de gol attı. “Alex’in Dostları” takımının 2 golünü ise, Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı eski oyuncularından Tuncay Şanlı atarken, “Alex’in Dostları” kadrosunda ise eski Fenerbahçeli futbolculardan Rüştü Reçber, Marco Aurelio, Stephan Appiah ta forma giydi. Takımların teknik direktörlüğünü ise Arthur Zico ve Luiz Felipe Scolari üstlendi. 49 eski ve yeni futbolcunun forma giydiği jübile maçının son düdüğü Alex de Souza'dan geldi.
Alex, profesyonel futbol hayatındaki son maçına, 7 Aralık 2014 tarihinde formasını giydiği Brezilya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Coritiba'nın, Bahia ile oynadığı karşılaşmada çıkmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder