Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

19 Temmuz 2011 Salı

Dünya Fenerbahçeliler Gününüz, kutlu olsun !!



1907 yılında Kadıköy'de Galip Kulaksızoğlu, Ayetullah Bey ve Necip Bey önderliğinde kurulan bu büyük camia, 103 yıllık mazisinde sayısız başarılara imza atarken gıpta ile izlenildiği kadar rakipler tarafından da zaman zaman çekememezlik sınırına varıncaya kadar yıpratılmaya çalışılsa da, Fenerbahçe her yerde ve her zaman asilliğinden ödün vermeden bu günlere kadar gelmiştir.

İlk kez 19 Temmuz 2001 tarihinde, Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nın kamp yaptığı Almanya'da futbolcular ve teknik heyet tarafından kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü, özellikle bu yıl daha fazla bir anlam kazandı..

Zira son günlerde yaşanan sıkıntılı süreçte bütün Fenerbahçeliler, geçtiğimiz 5 gün içerisinde birkez daha göstermiştir ki, bu kulübü yoketmelerine asla ve asla izin vermeyecekler, dirayetli ve dik duruşlarıyla asaletlerinden hiçbir şey kaybetmeden yollarına devam edeceklerdir.


Biz de bütün Fenerbahçe camiasının Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutluyor, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da nice başarılar diliyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder