Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

26 Haziran 2011 Pazar

Fenerbahçe tarihinde bugün (26 Haziran)

26 Haziran 1938

Fenerbahçe : 3
Beşiktaş : 1




Fenerbahçe Futbol Takımı, İstanbul Şildi maçında Fenerbahçe Stadı’nda Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederken gollerini Yaşar Yalçınpınar (2) ve Naci Bastoncu attı.

***

26 Haziran 1960

Hasan Kamil Sporel, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 23.Başkanı seçildi.




Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Kongresi yapıldı. Süreyyapaşa Sineması’nda yapılan ve 269 üyenin katıldığı kongrede başkanlığı Dr.Memduh Eren yaptı. Kongrede, Hasan Kamil Sporel, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 23.başkanı seçilirken, İsmet Uluğ, B.Yüksel, Müjdat Yetkiner, Fahir Atabey, Niyazi Sel, Fikret Kırcan, Kadir Has ve Faruk Ilgaz, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yeni idarecileri oldular.

***

26 Haziran 1975

Fenerbahçe, Brezilyalı Teknik Direktörü Didi ile 1 yıl daha yeniden anlaştı.




Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Emin Cankurtaran, Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Didi ile 1 yıllık daha yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

***

26 Haziran 1997

Fenerbahçe Samandra Tesisleri'nin temeli atıldı.




Fenerbahçe Spor Kulübü Samandra Tesisleri’nin temeli, Başkan Ali Şen tarafından törenle atıldı. Temel atma törenine Samandra Belediye Başkanı Abdullah Bayram, Kartal Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Samandra Kaymakamı İsmet Akçabay ile yöneticiler katıldı.

***

26 Haziran 2010

Aykut Kocaman, Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü görevinin yanı sıra Teknik Sorumluluk görevine getirildi.


Fenerbahçe Spor Kulübü, Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğüne, daha önce Sportif Direktör olarak görev yapan eski futbolculardan Aykut Kocaman getirildiğini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder