Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

11 Nisan 2010 Pazar

İyi ki varsınız "Sarı Melekler"



Fenerbahçe Spor Kulübü’nün son yıllarda özellikle alt yapılar ve amatör branşlarda yaptığı yatırımlar, artık “atılım” noktasına gelmiştir son birkaç yıldır.

Erkek ve Bayan Basketbol Takımlarının Avrupa’da ilk 4 e kalmaları veya bu uğurda çalışmaları, krostan masa tenisine kadar birçok amatör branşta şampiyonluk kazanılması, Ankara Boks Okulu’nun, kulüplerin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdiği “sokak çocuklarının spora kazandırılma” hedefinin gerçekleşmesi ve o süreçte spora başlayan gençlerin kendi dallarında şampiyon olmaları gibi önemli başarılardı kendi ekseninde değerlendirildiği zaman.

Son olarak Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı’nın CEV İndesit Şampiyonlar Ligi’nde “voleybolun Barcelona’sı” olarak kabul edilen Bergoma’ya karşı kupayı kıl payı kaçırması, hedeflerin ne kadar büyüdüğünün açık birer delilidir.

Başkan Aziz Yıldırım’ın çok doğru stratejilerle hayata geçirdiği “sponsorluk anlaşmaları” nın da katkısı mutlaka olmuştur bu başarılarda.

Fenerbahçe, “Spor Kulübü” olduğunu birkez daha isbat etmiştir bütün ülkeye ve diğer kulüpler için de bu, bir tür çıta yükseltmedir, hedef belirlemek ve doğru politikaları hayata geçirmektir.

Fenerbahçe haricinde varolan ve bu ülke sporunda 100 yıla yakın süre içerisinde diğer kulüpler için de bu başarılar, birer yakalanması “elzem hedef” olarak durmaktadır ve Fenerbahçe’nin bu minvalde yakaladığı ivmeyi, diğer kulüpler de yakalamak zorundadır.

Bütün bu gerçekleri bizlere bir kez daha hatırlatan başta Başkan Aziz Yıldırım ve Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar nezdinde bütün “sarı meleklerimizi” kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İyi ki varsınız “Sarı melekler”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder